FireCare-palvelukonsepti

FireCare sammuttaa tehokkaasti ja torjuu vahinkoja ennalta

dafo palosammutusjarjestelma
palosammutusjarjestelman huolto
palosammutusjarjestelma

FireCare antaa turvaa paloriskiä vastaan. Se on kokonaisuus, joka pyrkii estämään palon ennakolta tai tukahduttamaan sen alkuunsa ja torjumaan näin mahdollisia henkilö-, kalusto- tai ympäristövahinkoja. BussiPro on asentanut sammutusjärjestelmiä yli kymmenen vuoden aikana jo lähes 200 ajoneuvoon. Lisäksi huolehdimme yli tuhannen laitteiston ylläpidosta.

Sammutusjärjestelmä valitaan kohteen mukaan ottaen huomioon myös kuljetettavat aineet. Sammutusjärjestelmä koostuu moduleista, joiden asentaminen käy joustavasti ja nopeasti laitteesta ja merkistä riippumatta.

FireCare-kokonaisuuteen voidaan liittää myös Wabcon OptiTire -järjestelmä, joka seuraa rengaspaineen lisäksi pyörän navan ja jarrujen lämpötilaa. Näin se varoittaa rengasvaurioiden lisäksi myös pyörän laakeri- ja jarruvioista johtuvasta lämpötilan noususta jo ennen kuin lämpötila on noussut palovaarallisen korkeaksi. Järjestelmä voidaan asentaa lähes kaikkeen liikkuvaan kalustoon pyöräkuormaajista linja-autoihin ja yhdistelmäajoneuvoihin.

bussipro kumppanuuspalvelut