BussiPro Oy

Auto- ja kuljetustekniikan insinööriksi vuonna 2001 valmistunut Jussi Raunisto on kerännyt linja-autoalan osaamista ja kokemusta toimimalla lahtelaisissa alan merkittävissä yrityksissä. Koiviston Auto -yhtymässä hän vastasi huoltopäällikkönä mm. linja-autojen huolto- ja korjaustoiminnan kehittämisestä. Sen jälkeen Jussi Raunisto kehitti jälkimarkkinointipäällikkönä Lahden Autokori Oy:ssä useamman korjaamon prosesseja ja varaosatoimintoja.

Vuonna 2008 Jussi Raunisto perusti oman yrityksen, jonka kulmakivinä olivat linja-autojen varaosalasit (myös asennettuina) ja asiantuntijapalvelut kuljetusalalla, kuten huolto-, korjaamo- ja varaosatoimintojen kehityshankkeet. Vuoden 2010 alussa yritys muuttui osakeyhtiöksi, eli BussiPro Oy:ksi, jolloin yrityksen kolmanneksi kulmakiveksi muotoutui automaattisten palosammutuslaitteistojen huollot ja asennukset. BussiPro Oy:n keskeisimpänä ajatuksena on asiakaslähtöinen toimintatapa ja hinta-laatusuhteeltaan parhaat tuotteet ja ratkaisut.

Tammikuussa 2013 BussiPro Oy:öön liittyi pitkän bussialan kokemuksen omaava varaosaspesialisti, Tuomas Kivistö. Tuomas ehti toimia Koiviston Auto –yhtymän varaosapäällikön tehtävissä lähes 15 vuotta. Samalla yrityksen varaosatarjontaa laajennettiin ”perinteisten osien” puolelle, kattamaan lähes kaiken mahdollisen etu- ja takapuskurin väliltä.

BussiPro Oy