Yritysesittely

BussiPro Oy - Varaosat puskurista puskuriin

BussiPro Oy:n liikeideana on tarjota asiakkailleen kustannustehokkaita ratkaisuja kuljetuskaluston teknisen ylläpidon hallintaan. On kyseessä sitten lasien tai muiden varaosien toimittaminen, kokonaisen korjaamon perustaminen tai toimintojen kehittäminen, BussiPro etsii yhteistyössä kanssasi sopivan ratkaisun.

BussiPro tarjoaa merkkiriippumatonta linja- ja kuorma-autojen sekä työkoneiden varaosien ja teknisen ylläpidon hallintaa. Toiminnan kulmakivinä ovat varaosalasit, varaosat puskurista puskuriin, asiantuntijapalvelut huolto-, korjaamo- sekä varaosatoimintojen kehityshankkeisiin sekä automaattiset palosammutuslaitteistot. Hinta-laatusuhteeltaan parhaat tuotteet ja ratkaisut ovat vain osa BussiPro:n asiakaslähtöistä palveluasennetta.

Auto- ja kuljetustekniikan insinööriksi vuonna 2001 valmistunut BussiPro Oy:n toimitusjohtaja Jussi Raunisto on kerännyt linja-autoalan osaamista ja kokemusta toimimalla lahtelaisissa alan merkittävissä yrityksissä. Koiviston Auto -yhtymässä hän vastasi huoltopäällikkönä mm. linja-autojen huolto- ja korjaustoiminnan kehittämisestä. Sen jälkeen Jussi Raunisto kehitti jälkimarkkinointipäällikkönä Lahden Autokori Oy:ssä useamman korjaamon prosesseja ja varaosatoimintoja.

Vuonna 2008 Jussi Raunisto perusti oman yrityksen, jonka kulmakivinä olivat linja-autojen varaosalasit (myös asennettuina) ja asiantuntijapalvelut kuljetusalalla, kuten huolto-, korjaamo- ja varaosatoimintojen kehityshankkeet. Vuoden 2010 alussa yritys muuttui osakeyhtiöksi, eli BussiPro Oy:ksi, jolloin yrityksen kolmanneksi kulmakiveksi muotoutui automaattisten palosammutuslaitteistojen huollot ja asennukset. BussiPro Oy:n keskeisimpänä ajatuksena on asiakaslähtöinen toimintatapa ja hinta-laatusuhteeltaan parhaat tuotteet ja ratkaisut.

Tammikuussa 2013 BussiPro Oy:öön liittyi pitkän bussialan kokemuksen omaava varaosaspesialisti, Tuomas Kivistö. Tuomas ehti toimia Koiviston Auto –yhtymän varaosapäällikön tehtävissä lähes 15 vuotta. Samalla yrityksen varaosatarjontaa laajennettiin ”perinteisten osien” puolelle, kattamaan lähes kaiken mahdollisen etu- ja takapuskurin väliltä.

Dun & Bradstreet Finland Oy on myöntänyt BussiPro Oy:lle Platinum AAA -luottoluokituksen, eli yrityksemme on ollut korkeimmassa luottoluokassa AAA yhtäjaksoisesti yli viiden vuoden ajan. Vaatimuksena korkeimpaan luottoluokkaan pääsemiselle ovat mm. keskimääräistä huomattavasti paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen sekä riittävä toiminnan volyymi. 

bussipro ydinasiat fi