Busworld-messut oli menestys

Busworld-messut oli menestys

Juuri päättyneet Busworld-messut osoitti, että BussiPro on oikealla asialla BusCare-palvelullaan. Saimme messuilta suuren määrän tarjouspyyntöjä, joihin ryhdymme nyt vastaamaan. BusCare on luotu tehostamaan linja-autojen käyttöä, pitämään ne tien päällä tienaamassa huoltohallissa seisottamisen sijaan. Tuotamme vanhan ajan erinomaista palvelua moderneilla työkaluilla. Nyt tämä viestimme tuntuu kiinnostavan liikennöitsijöitä, mistä olemme hyvin iloisia. Myös Busworld Daily Times ja Omnibus Revue huomioivat BussiPron edistyksellisen konseptin julkaisuissaan.

Erityisesti näillä messuilla nousivat esiin e-bussit ja niiden voimansiirto sekä akut. Myös näissä teknologioissa olemme vahvasti mukana.

Tulipalojen enneltaehkäisyyn ja sammuttamiseen keskittyvä Fire Care –konseptimme herätti myös kovasti kiinnostusta. Konseptin takana olevat uudet tuotteet ovat entistä monipuolisempia ja tehokkaampia.

Seuraava merkittävä kansainvälinen linja-autoalan tapahtuma järjestetään ensi vuonna Moskovassa ja vuonna 2021 on jälleen Busworld Europen vuoro. Aiomme olla mukana kummassakin tapahtumassa.