Panostamme palveluun

22.3.2024
BP uutiskirje Scania koriosat paakuva linja auto

Savon Tuulilasi Oy on kehittynyt nopeasti Kuopion seudun johtavaksi tuulilasien asiantuntijaksi. Liiketoimintakaupalla vuonna 2022 uusien omistajien johdolla aloittanut yritys toimii tällä hetkellä kolmen kokeneen asentajan voimin. Tiimi korjaa ja vaihtaa tuulilasin kaikkiin autoihin. Linja-autojen ja muun raskaan kaluston puolella yritys on jo alueensa markkinajohtaja. Yritys on laajentanut toimintansa myös Joensuuhun, jossa he toimivat nimellä Karjalan Tuulilasi Oy.

Hyvä palvelu asettaa vaatimuksia paitsi omaan tekemiseen myös yhteistyökumppaneille. Savon Tuulilasin operatiivinen johtaja Teemu Kuisma on tyytyväinen yhteistyöhön BussiPro:n kanssa. Varsinkin linja-autoissa ja matkailuautoissa lasivaihtoehtoja on todella paljon auton koosta ja vuosimallista riippuen. Silloin on tärkeää, että olemme varautuneet lasinvaihtoon oikealla lasilla.

-BussiPro:lta saamamme tuki on tässä kohdassa meille arvokasta, Teemu Kuisma sanoo. BussiPro tuntee autot syvällisesti ja lasin valinta menee kerralla oikein. Lisäksi lasien hintataso on kilpailukykyinen. Näistä syistä teemme yhteistyötä, josta hyödymme molemmat, hän jatkaa.

Savon Tuulilasilla on myös oma laaja lasivarasto, josta löytyvät kaikki yleisimmät tuulilasit suoraan hyllystä. Tämä on tärkeää etenkin henkilöautopuolella, sillä se nopeuttaa palvelua.