Koko huolto nyt yhdellä kertaa

6.4.2023
Koko huolto nyt yhdellä kertaa

Huolto tehostuu ja auton seisonta-aika vähenee mitä enemmän toimenpiteitä voidaan tehdä yhdellä kerralla. Tähän tarpeeseen vastaamme nyt paketilla, jossa onnistuu lasin vaihto, kaistavahdin kalibrointi, sammutuslaite- ja käsisammutinhuolto sekä tarvittaessa vielä kylmälaite- ja ilmastointihuoltokin samalla kerralla. Tämä kaikki tapahtuu jopa yhden päivän aikana.

Auton kiinteiden sammutuslaitteistojen asennus ja tarkastus on kuulunut BussiPro:n osaamisalueeseen jo vuosia. Nyt tämä FireCare-konseptiksi ristitty kokonaisuus täydentyy käsisammuttimien tarkastuksella ja huollolla.

Ennen kaikkea tässä on kysymys kokonaispalvelun parantamisesta. Kun sammutuslaitteistolla varustettu ajoneuvo tulee huoltoon, voidaan nyt samalla käynnillä huoltaa auton käsisammutin ajan tasalle. Käsisammuttimen tarkastus ei ole hintava toimenpide koskaan, mutta kumppanimme säästävät aikaa ja vaivaa, kun homma hoituu yhdellä käynnillä. Kun käsisammutin tarkastetaan sammutuslaitteiston yhteydessä, niin seuravana päivänä ei tarvitse taas nähdä vaivaa ja tilata eri kaveria käynnille. Tällä tavoin toimimme jo esimerkiksi Nobina Finland Oy:n ja YIT Kalusto Oy:n ja useiden FireCare-sopimusasiakkaittemme kanssa.

Käsisammuttimien tarkastus on luvan varaista toimintaa. Siihen liittyy pakollinen koulutus sekä työhön soveltuvat turvalliset tilat. Vastuuhenkilön pätevyystodistusta varten vaaditaan hyväksytysti suoritettu käsisammuttimien huoltotutkinto. BussiPro:lla tämä virallinen lupa nyt on.

Käsisammuttimien tarkastus on tehtävä vuoden välein jos käsisammutinta säilytetään paikassa, jossa se on alttiina kosteudelle, tärinälle, lämpötilojen vaihtelulle ja pakkaselle niin kuin autokäytössä tilanne useimmiten on. Seuraava tarkastuspäivämäärä lukee tarkastustarrassa, joka on liimattu sammuttimen kylkeen. Lisäksi sammutin on tarkastettava jokaisen käyttökerran jälkeen.

Tarkastamme ja huollamme kaiken merkkisiä käsisammuttimia. Uusista merkeistä edustamme Prestoa.