Jari Kuisma palasi

15.6.2023
Jari Kuisma palasi

Jari Kuisma on uusi vanha tuttavuus BussiPro:n riveissä. Viisi vuotta sitten BussiPro:lla asentajana työskennellyt Jari vaihtoi työpaikkaa, mutta teki nyt comebackin uuteen tehtävään entistä kokeneempana ja tietävämpänä. Jari on uusi huoltoteknikko, jonka tehtävä on johtaa BussiPro:n neljän hengen huoltotiimin työtä.

-Halusin haasteita ja kehittyä ammatissani, siksi kiinnostuin, hän kertoo. Lisäksi hän sanoo kaivanneensa BussiPro:n hyvää työilmapiiriä ja työkavereita.

Palosammutuslaitteistot, ilmastointilaitteet ja lasit ovat Jarin tiimin erikoisosaamista. Palvelu kattaa kaiken palosammutuslaitteistojen suunnittelusta niiden asennukseen sekä huoltoon asti. Se sisältää nyt myös käsisammuttimien tarkastukset, huollot ja tarvittaessa uusimisen.

Tiimin laajan osaamisen hyöty asiakkaalle onkin, että yhden päivän aikana autoon voidaan tarvittaessa huoltaa sekä palosammutuslaitteisto, ilmastointilaitteisto, että vaihtaa esimerkiksi rikkoutunut tuulilasi. Näin auto on pois liikenteestä vain yhden päivän!

Kolmekymppinen Jari asuu Orimattilassa ja perheeseen kuuluu vaimon lisäksi seitsemän ja kolmivuotiaat lapset. Vapaa-aika meneekin pitkälti perheen arjen pyörittämisessä, sillä vaimo tekee vuorotyötä ja pienet vilkkaat lapset tarvitsevat vielä paljon apua ja silmälläpitoa.