BussiPro avasi uuden verkkokaupan

15.5.2024
BP uutiskirje verkkokauppa kuva 2

BussiPro:n uusi verkkokauppa on nyt auki. Verkkokauppa on kehitetty helpottamaan oikean varaosan nopeaa löytämistä. Valikoima kattaa koko BussiPro:n laajan tarjonnan sekä linja-autoihin että kuorma-autoihin ja muuhun raskaaseen kalustoon.

Oikea osa löytyy varaosanumeron perusteella ihan vaikka google-haulla tai sitten BussiPro:n verkkosivuilta verkkokauppaosiosta. Kaikki voivat selata valikoimaa, mutta tilaaminen edellyttää kirjautumista. Tuotteita voi etsiä myös tuoteryhmittäin ilman varaosanumerotietoa ja jos oikean osan löytäminen on hankalaa niin autamme mielellämme. Asiantuntijoillamme on paljon tietoa ja taitoa määrittää juuri kyseisessä autossa oleva osa ja saada näin toimitus menemään kerralla oikein.

Uusi verkkokauppa tulee nopeuttamaan asiakkaan varaosahankintaa etenkin sellaisessa tapauksessa, jossa tarvittava osa on tarkkaan tiedossa. Osan voi tilata itse saman tien ja saada näin käyttöönsä mahdollisimman nopeasti. Toisaalta silloin kun asiakas tarvitsee tukea ostokselleen, asiantuntevaa palvelua löytyy helposti suomen kielellä

Laajimmillaan tuki on BussiPro:n Buscare- ja Truckcare-palvelukonsepteissa, joissa pyritään yhdessä asiakkaan kanssa ennakoimaan ja varautumaan kaluston tuleviin huolto- ja korjaustarpeisiin jo etukäteen. Tästä esimerkkinä on asiakkaan omissa korjaamotiloissa sijaitseva BussiPro:n kaupintavarasto, jossa on valmiina kaikki tarvittavat huolto-osat. Kaupintavarasto tarkoittaa, että asiakas maksaa vain käyttämistään osista, siihen asti BussiPro omistaa varaston tuotteet. Näin asiakkaan rahaa ei sitoudu hyllyssä odottaviin osiin.