Varaosamerkkien edustukset

BussiPro:n edustamat brändit muodostavat yhden laajimmista varaosavalmistajien verkostoista koko Euroopassa. Siksi voimme luvata, että jos tarvittava osa on ylipäätään mahdollista löytää niin me löydämme sen!

 • CEI – High Fidelity Spare Parts
  CEI – High Fidelity Spare Parts

  CEI on pitkään ja luotettavasti toiminut italialainen vaihteiston ja voimansiirron varaosien valmistaja.

  Siirry tuotemerkin sivuille
 • Hengst Filtration
  Hengst Filtration

  Hengst Filtration tarjoaa laajan valikoiman suodatinratkaisuja. Tuotteisiin kuuluvat mm. ilmansuodattimet, öljynsuodattimet ja polttoainesuodattimet. Hengst Filtration tunnetaan laadukkaista suodattimistaan, jotka tarjoavat tehokasta ja luotettavaa suodatusta, suojaten moottoreita ja laitteita haitallisilta hiukkasilta ja epäpuhtauksilta.

  Siirry tuotemerkin sivuille
 • Knorr-Bremse Truck Services
  Knorr-Bremse Truck Services

  Knorr-Bremse tarjoaa laadukkaita varaosia mm. linja-autojen ja kuorma-autojen jarrujärjestelmiin. Knorr-Bremse tunnetaan asiantuntemuksestaan ja pitkäaikaisesta kokemuksestaan jarruteknologiassa.

  Siirry tuotemerkin sivuille
 • MCC – Mobile Climate Control
  MCC – Mobile Climate Control

  MCC – Mobile Climate Control on erikoistunut linja-autojen ja työkoneiden ilmastointi- ja lämmitysjärjestelmiin. MCC:n tuotevalikoimaan kuuluvat muun muassa ilmastointiyksiköt, lauhduttimet, ohjausjärjestelmät ja lämmityslaitteet.

  Siirry tuotemerkin sivuille
 • Saint-Gobain
  Saint-Gobain

  Saint-Gobain tarjoaa innovatiivisia ratkaisuja linja-autojen ja kuorma-autojen lasituksiin. Sain-Gobain valmistaa laadukkaita lasituotteita, kuten tuulilaseja, sivulaseja ja takaikkunoita.

  Siirry tuotemerkin sivuille
 • Victor Reinz
  Victor Reinz

  Victor Reinz tarjoaa laadukkaita tiivisteitä ja tiivistysratkaisuja. Victor Reinzin tiivisteet tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn ja kestävyyden, mikä auttaa vähentämään vuotoja ja varmistamaan moottorin tehokkaan toiminnan.

  Siirry tuotemerkin sivuille
 • Albonair
  Albonair

 • Aurora
  Aurora

  Aurora valmistaa kehittyneitä ilmastointi- ja lämmitysratkaisuja sekä komponentteja ilmastointi- ja lämmitysjärjestelmiin.

  Siirry tuotemerkin sivuille
 • AVA Quality Cooling
  AVA Quality Cooling

  AVA on johtava kansainvälinen moottorin jäähdytys- ja ilmastointiosien toimittaja.

  Siirry tuotemerkin sivuille
 • Bock Compressors
  Bock Compressors

  Bock on kompressorivalmistaja ja ajoneuvokompressorien markkinajohtaja. Bockin FK-sarjan ajoneuvokompressorit on suunniteltu linja-autojen ja kuljetuskaluston ilmanvaihtoon ja jäähdytykseen.

  Siirry tuotemerkin sivuille
 • Bosch
  Bosch

  Bosch tarjoaa laajan varaosavalikoiman, uusista ja vaihto-osista korjausratkaisuihin sekä diagnostiikkalaitteistot ja -ohjelmistot.

  Siirry tuotemerkin sivuille
 • Bürkert
  Bürkert

  Bürkert on maailmanlaajuinen toimija Fluid Control Systems -järjestelmien alalla. Bürkert tarjoaa laajan valikoiman venttiilejä, antureita, säätölaitteita ja muita tuotteita.

  Siirry tuotemerkin sivuille
 • Cummins
  Cummins

  Cummins on erikoistunut moottorien, sähkövoimaratkaisujen ja liikkuvuusteknologian valmistukseen. Cummins tarjoaa laajan valikoiman tehokkaita ja kestäviä moottoreita sekä muita voimaratkaisuja.

  Siirry tuotemerkin sivuille
 • Dafo
  Dafo

  Dafo Vehicle Fire Protection on kokonaisvaltainen riskienhallinnan palveluntarjoaja. Dafo valmistaa ja kehittää raskaankaluston palosammutusjärjestelmiä.

  Siirry tuotemerkin sivuille
 • Dana
  Dana

  Dana tarjoaa laajan valikoiman voimansiirtojärjestelmiä ja tiivisteteknologiaratkaisuja. Danan innovatiiviset ratkaisut parantavat ajoneuvojen suorituskykyä, kestävyyttä ja tehokkuutta.

  Siirry tuotemerkin sivuille
 • Danfoss
  Danfoss

  Danfoss tarjoaa suorituskykyä, tehokkuutta ja mukavuutta lisääviä ratkaisuja raskaalle liikenteelle. Valikoimaan kuuluvat mm. monipuoliset jäähdytys- ja lämmitysratkaisut.

  Siirry tuotemerkin sivuille
 • DEFA
  DEFA

  DEFA on erikoistunut lämmitys- ja latausratkaisuihin. DEFA tarjoaa innovatiivisia ja korkealaatuisia tuotteita, kuten lämmitysjärjestelmiä, sisätilalämmittimiä ja akkulatureita. DEFAn ratkaisut tarjoavat mukavuutta ja tehokkuutta ajoneuvojen käyttöön erilaisissa sääolosuhteissa ja auttavat ylläpitämään optimaalista akkukuntoa.

  Siirry tuotemerkin sivuille
 • Delphi Technologies
  Delphi Technologies

  Delphi Technologies tarjoaa laajan valikoiman moottorinohjausjärjestelmiä, polttoaineen ruiskutusjärjestelmiä, sähköajoneuvojen teknologiaa ja muita innovatiivisia ratkaisuja.

  Siirry tuotemerkin sivuille
 • DEPO
  DEPO

  DEPO valmistaa autonvaloja ja valaisimia tarjoten laajan valikoiman korkealaatuisia ja luotettavia tuotteita, kuten ajovaloja, takavaloja, vilkkuvaloja ja muita autonvalaistusratkaisuja.

  Siirry tuotemerkin sivuille
 • Dinex
  Dinex

  Dinex on erikoistunut raskaiden ajoneuvojen pakokaasujärjestelmiin. Dinex tarjoaa korkealaatuisia ja kestäviä ratkaisuja pakokaasun hallintaan ja päästöjen vähentämiseen. Dinexin valikoimaan kuuluvat esimerkiksi pakoputket, katalysaattorit, DPF-suodattimet ja äänenvaimentimet. Dinex panostaa innovaatioihin ja ympäristöystävällisiin ratkaisuihin, jotka täyttävät alan tiukat vaatimukset ja auttavat parantamaan ilmanlaatua.

  Siirry tuotemerkin sivuille
 • Doga
  Doga

  Doga valmistaa mm. sähkömoottoreita ajoneuvon eri järjestelmiin, puhaltimia, tuulilasinpyyhkijäjärjestelmiä, sähköikkunajärjestelmiä ja niihin liittyviä komponentteja.

  Siirry tuotemerkin sivuille
 • Eberspächer
  Eberspächer

  Eberspächer valmistaa laadukkaita lämmitysjärjestelmiä ja ilmastointilaitteita eri ajoneuvotyyppeihin. Eberspächerin tuotteet tarjoavat mukavuutta, energiatehokkuutta ja ajoneuvojen sisätilojen optimaalista ilmastointia.

  Siirry tuotemerkin sivuille
 • FAG
  FAG

  FAG on erikoistunut alustaratkaisuihin ja on tunnettu alustan erikoisasiantuntijana. FAG tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita tuotteita ja ratkaisuja, kuten laakereita, laakerikoteloita ja nivelkomponentteja.

  Siirry tuotemerkin sivuille
 • Febi Bilstein
  Febi Bilstein

  Febi Bilstein tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia varaosia. Febi Bilstein valmistaa mm. jarruosia, alustaosia, ohjausjärjestelmän osia, jäähdytysjärjestelmän osia ja paljon muuta. Febi Bilsteinin tuotteet ovat tunnettuja luotettavuudestaan ja laadustaan.

  Siirry tuotemerkin sivuille
 • FennoSteel
  FennoSteel

  Suomalainen FennoSteel on Pohjoismaiden johtava pakoputkien ja pakoputkistojen valmistaja. FennoSteelin tuotevalikoima sisältää mm. hiukkassuodattimet, katalysaattorit, äänenvaimentajat, pakoputket, asennustarvikkeet sekä yleisosat. FennoSteel valmistaa myös raskaan kaluston erikoistuotteita, kuten alustarakentamisen putkikomponentteja.

  Siirry tuotemerkin sivuille
 • Fersa Bearings
  Fersa Bearings

  Fersa Bearings tarjoaa monipuolisen valikoiman laakeriratkaisuja autoteollisuudelle, raskaalle kalustolle ja muille teollisuudenaloille. Fersa Bearingsin laakerit tunnetaan kestävyydestään, luotettavuudestaan ja suorituskyvystään, ja ne täyttävät korkeat laatuvaatimukset.

  Siirry tuotemerkin sivuille
 • Finn Lamex
  Finn Lamex

  Suomalainen Finn Lamex valmistaa huippuluokan laminoituja tuulilaseja linja-autoihin sekä raskaisiin työkoneisiin vaadittavia erittäin vahvoja turvalaseja.

  Siirry tuotemerkin sivuille
 • Fleetguard
  Fleetguard

  Fleetguard on erikoistunut moottorin suodatinratkaisuihin ja nesteiden hallintaan. Fleetguard tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita suodattimia, kuten öljy-, polttoaine- ja ilmansuodattimia, sekä jäähdytysnesteen ja polttoaineen suodatusratkaisuja. Fleetguardin tuotteet tarjoavat tehokkaan suojan moottorille ja auttavat pitämään ajoneuvon suorituskyvyn optimaalisena.

  Siirry tuotemerkin sivuille
 • FRIMATEC Automotive Gmbh
  FRIMATEC Automotive Gmbh

  FRIMATEC Automotive valmistaa muun muassa moottorin lämmönhallintaan liittyviä komponentteja, kuten jäähdyttimiä, termostaatteja ja jäähdytysjärjestelmän osia. FRIMATECin tuotteet tarjoavat luotettavaa suorituskykyä, tehokasta lämmönsiirtoa ja auttavat ylläpitämään moottorin optimaalista toimintalämpötilaa.

  Siirry tuotemerkin sivuille
 • Garrett
  Garrett

  Garrett on erikoistunut turboahdinten ja moottorin tehonlisäysratkaisujen valmistukseen. Garrett tarjoaa laadukkaita turboahdintuotteita ja moottorin ohjelmistopohjaisia ratkaisuja, jotka parantavat ajoneuvojen suorituskykyä, polttoainetehokkuutta ja päästöjen hallintaa.

  Siirry tuotemerkin sivuille
 • Gates
  Gates

  Gates tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia varaosia, kuten hihnoja, letkuja, tiivisteitä ja termostaatteja. Gatesin tuotteet tunnetaan kestävyydestään ja luotettavuudestaan.

  Siirry tuotemerkin sivuille
 • Grammer
  Grammer

  Grammer tarjoaa laadukkaita istuimia, ohjaamon sisustusratkaisuja ja ergonomisia tuotteita eri ajoneuvoihin, kuten linja-autoihin, kuorma-autoihin, maatalouskoneisiin ja rakennuskoneisiin. Grammerin tuotteet tarjoavat mukavuutta, turvallisuutta ja ergonomiaa kuljettajille ja matkustajille.

  Siirry tuotemerkin sivuille
 • Haldex
  Haldex

  Haldex on keskittynyt ajoneuvojen jarru- ja ilmajärjestelmiin. Haldex tarjoaa laadukkaita jarrutuotteita, kuten jarrusatuloita, jarrulevyjä ja jarrusylintereitä sekä ilmajärjestelmäratkaisuja, kuten ilmajousia ja ilmajarrujärjestelmiä. Haldexin tuotteet ovat tunnettuja luotettavuudestaan, suorituskyvystään ja turvallisuudestaan.

  Siirry tuotemerkin sivuille
 • Happich
  Happich

  Happich tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, kuten lukitusjärjestelmiä, kahvoja, saranaratkaisuja ja aurinkosuojaratkaisuja. Happichin tuotteet ovat tunnettuja laadukkaasta suunnittelusta, kestävyydestä ja tyylikkäästä ulkonäöstä.

  Siirry tuotemerkin sivuille
 • Hella
  Hella

  Hella tarjoaa laadukkaita valaistusratkaisuja, kuten ajovaloja, takavaloja, vilkkuja ja lisävaloja, sekä sähköjärjestelmiä, kuten antureita ja ohjausyksiköitä. Hellan tuotteet tarjoavat turvallisuutta, näkyvyyttä ja ajomukavuutta erilaisissa olosuhteissa.

  Siirry tuotemerkin sivuille
 • Holset Turbochargers
  Holset Turbochargers

  Holset Turbochargers valmistaa laadukkaita ja suorituskykyisiä turboahtimia, jotka tehostavat moottorin suorituskykyä ja polttoainetaloutta. Holset Turbochargersin tuotteet tunnetaan kestävyydestään ja luotettavuudestaan.

  Siirry tuotemerkin sivuille
 • ISRI
  ISRI

  ISRI on erikoistunut ajoneuvojen istuinjärjestelmien valmistukseen. ISRI tarjoaa laadukkaita ja ergonomisia istuimia eri ajoneuvoihin, kuten kuorma-autoihin, linja-autoihin ja työkoneisiin. ISRIn istuimet ovat tunnettuja mukavuudestaan, säädettävyydestään ja kestävyydestään.

  Siirry tuotemerkin sivuille
 • Iveco
  Iveco

 • Jaakko-Tuote
  Jaakko-Tuote

  Suomalainen Jaakko-Tuote valmistaa turvalaseja erilaisiin ajoneuvoihin, kuten linja-autoihin, työkoneisiin ja muihin raskaisiin ajoneuvoihin. Valikoimaan kuuluu karkaistusta ja/tai laminoidusta lasista valmistetut tuulilasit, sivu- ja takalasit, myös tilaustyönä.

  Siirry tuotemerkin sivuille
 • Kolbenschmidt
  Kolbenschmidt

  Kolbenschmidt on erikoistunut mäntien, sylinterikomponenttien ja muiden moottoriosien valmistukseen. Kolbenschmidt tarjoaa laadukkaita ja kestäviä osia eri moottorityypeille.

  Siirry tuotemerkin sivuille
 • Kongsberg Automotive
  Kongsberg Automotive

  Kongsberg Automotive valmistaa monipuolisia tuotteita mm. ajoneuvojen voimansiirtoon ja ohjausjärjestelmiin. Kongsberg Automotiven laadukkaat tuotteet parantavat ajomukavuutta, turvallisuutta ja suorituskykyä.

  Siirry tuotemerkin sivuille
 • Konvekta
  Konvekta

  Konvekta on erikoistunut ajoneuvojen ilmastointijärjestelmien valmistukseen. Konvektan tuotteet tunnetaan energiatehokkuudestaan, luotettavuudestaan ja niiden kyvystä tarjota optimaalinen lämmitys- ja jäähdytysratkaisu.

  Siirry tuotemerkin sivuille
 • Lemförder
  Lemförder

  Lemförder on erikoistunut alustan ja ohjauksen komponenttien valmistukseen. Lemförder tarjoaa laadukkaita ja luotettavia osia, kuten nivelakseleita, nivelvarsia ja ohjausjärjestelmiä. Lemförderin tuotteet ovat tunnettuja kestävyydestään, tarkkuudestaan ja niiden kyvystä tarjota optimaalinen ajomukavuus ja hallittavuus.

  Siirry tuotemerkin sivuille
 • Loctite
  Loctite

  Loctite tarjoaa kattavan valikoiman asennuskemikaaleja erilaisiin huolto- ja korjaustarpeisiin. Tuotevalikoimaan kuuluvat laadukkaat liimat, tiivisteet, voiteluaineet, puhdistusaineet ja muut huolto- ja korjaustoimenpiteisiin tarvittavat kemikaalit.

  Siirry tuotemerkin sivuille
 • Lucas
  Lucas

  Lucas tarjoaa laajan valikoiman varaosia ja komponentteja. Tuotevalikoimaan kuuluvat muun muassa sähköjärjestelmien osat, sytytysjärjestelmät ja polttoainejärjestelmät. Lucas on tunnettu laadukkaista ja luotettavista tuotteistaan, jotka vastaavat ammattilaisten tarpeisiin.

  Siirry tuotemerkin sivuille
 • Mahle
  Mahle

  Mahlen tuotevalikoimaan kuuluvat mm. moottorin komponentit ja ilmastointijärjestelmät. Mahlen tuotteet ovat tunnettuja korkeasta laadusta, luotettavuudesta ja niiden kyvystä parantaa ajoneuvojen suorituskykyä.

  Siirry tuotemerkin sivuille
 • Mann-Filter
  Mann-Filter

  Mann-Filter on erikoistunut laadukkaiden suodattimien valmistukseen, tarjoten monipuolisen valikoiman öljy-, ilman-, polttoaine- ja sisäilmasuodattimia. Mann-Filterin tuotteet ovat tunnettuja korkeasta suodatustehokkuudestaan ja luotettavuudestaan.

  Siirry tuotemerkin sivuille
 • Matador
  Matador

  Matador toimittaa korkealaatuisia tuulilasinpyyhkimiä ja pesujärjestelmiä.

  Siirry tuotemerkin sivuille
 • MEKRA Lang
  MEKRA Lang

  MEKRA Lang on erikoistunut raskaan kaluston ajoneuvojen peiliratkaisuihin. MEKRA Lang tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia peilejä, kuten sivupeilejä, taustapeilejä ja kulmapeilejä, sekä kamerajärjestelmiä, jotka vastaavat ammattikuljettajien tarpeita.

  Siirry tuotemerkin sivuille
 • Meritor
  Meritor

  Meritor on erikoistunut raskaan kaluston ajoneuvojen voimansiirto- ja jousitusratkaisuihin. Meritor tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita akselijärjestelmiä, jousituskomponentteja, jarrujärjestelmiä ja muita varaosia.

  Siirry tuotemerkin sivuille
 • Mitsubishi Electric
  Mitsubishi Electric

  Mitsubishi Electric tarjoaa monipuolisia sähkö- ja elektroniikkatuotteita eri teollisuudenaloille. Mitsubishi Electricin ajoneuvotuotteisiin kuuluvat mm. lataus- ja käynnistystuotteet, sähköistystuotteet, sähköiset ohjaustehostinjärjestelmätuotteet sekä turva- ja ajoavustusjärjestelmät. Mitsubishi Electricin tuotteet ja järjestelmät ovat tunnettuja korkeasta laadusta, luotettavuudesta ja innovatiivisista ominaisuuksistaan.

  Siirry tuotemerkin sivuille
 • Nissens
  Nissens

  Nissens on erikoistunut lämmönvaihtimien ja jäähdytysjärjestelmien valmistukseen. Nissens tarjoaa laadukkaita tuotteita ajoneuvojen ilmastointiin ja lämmitykseen, moottorin jäähdytykseen ja päästöjen hallintaan.

  Siirry tuotemerkin sivuille
 • Optibelt
  Optibelt

  Optibelt tarjoaa raskaan kaluston tarpeisiin suunniteltuja hihnaratkaisuja, jotka takaavat luotettavan voimansiirron ja tehokkaan suorituskyvyn. Optibeltin valikoima sisältää kiilahihnoja, urahihnoja, hammashihnoja ja muita erikoishihnoja, jotka sopivat linja-autojen ja kuorma-autojen moottoreihin, ilmastointijärjestelmiin ja apulaitteisiin.

  Siirry tuotemerkin sivuille
 • Osram
  Osram

  Osram tarjoaa laajan valikoiman erilaisia lamppuja, valaisimia ja valaistusratkaisuja eri käyttötarkoituksiin ja sovelluksiin. Osramin tuotteisiin kuuluvat myös akkutesterit, akkulaturit ja invertterit. Osramin tuotteet tunnetaan laadusta ja kestävyydestä.

  Siirry tuotemerkin sivuille
 • Pilkington
  Pilkington

  Pilkington on tunnettu lasialan osaaja. Pilkingtonin tuotevalikoimaan kuuluvat OE/OEM-laatuiset tuulilasit, takalasit, sivulasit ja kattolasit sekä niiden asennukseen käytettävät erilaiset oheistuotteet – listat, kiinnikkeet, työkalut, liimat ja pyyhkimen sulat. Jokainen Pilkington-tuote on sertifioitu ja täyttää samat korkeat laatuvaatimukset kuin alkuperäinen lasi.

  Siirry tuotemerkin sivuille
 • Presto
  Presto

  Presto valmistaa ja huoltaa korkealaatuisia paloturvalaitteita ja -varusteita. BussiPron valikoimassa on Preston käsisammuttimet, joita myös tarkastamme.

 • Prestolite Electric
  Prestolite Electric

  Prestolite Electric valmistaa mm. käynnistimiä ja generaattoreita. Prestolite Electricin tuotteet ovat tunnettuja niiden luotettavuudesta, suorituskyvystä ja kestävyydestä.

  Siirry tuotemerkin sivuille
 • Prima Automotive
  Prima Automotive

  Prima Automotive tarjoaa erilaisia komponentteja ja ratkaisuja erityisesti linja-autojen ovijärjestelmiin, sisävalaistukseen ja muuhun sisätilojen varusteluun. Tuotteet on suunniteltu parantamaan linja-autojen mukavuutta, toiminnallisuutta ja ulkonäköä.

  Siirry tuotemerkin sivuille
 • Sachs
  Sachs

  Sachs valmistaa laadukkaita ajoneuvojen iskunvaimentimia. Tuotevalikoimaan kuuluvat erilaiset iskunvaimentimet ja jousitusratkaisut, jotka tarjoavat tasaisen ja mukavan ajokokemuksen.

  Siirry tuotemerkin sivuille
 • Shurflo
  Shurflo

  Shurflo on yritys, joka tarjoaa laadukkaita pumppuratkaisuja. Shurflon pumppuja käytetään esimerkiksi polttoainejärjestelmissä ja vedenjakelujärjestelmissä.

  Siirry tuotemerkin sivuille
 • Shurflo
  Shurflo

 • SKF
  SKF

  SKF tarjoaa laadukkaita laakeri- ja tiivisteratkaisuja. Tuotevalikoimaan kuuluvat erilaiset laakerit, tiivisteet ja muut voimansiirron komponentit, jotka takaavat ajoneuvojen sujuvan toiminnan ja luotettavuuden.

  Siirry tuotemerkin sivuille
 • Spal Automotive
  Spal Automotive

  Spal Automotive on erikoistunut tuulettimien ja sähköisten jäähdytysratkaisujen valmistukseen. Tuotevalikoimaan kuuluvat erilaiset tuulettimet, jäähdyttimet ja lämpöohjaimet, jotka varmistavat ajoneuvojen tehokkaan jäähdytyksen ja lämpötilanhallinnan.

  Siirry tuotemerkin sivuille
 • Spicer
  Spicer

  Spicer tarjoaa laadukkaita voimansiirto- ja akselistoratkaisuja. Tuotevalikoimaan kuuluvat erilaiset vaihteistot, akselistot, voimansiirron komponentit ja ohjauksen osat.

  Siirry tuotemerkin sivuille
 • Stroco
  Stroco

  Stroco valmistaa linja-autoihin lämmittimiä, jotka ovat tunnettuja korkeasta hyötysuhteestaan ja vähäisestä huoltotarpeesta.

  Siirry tuotemerkin sivuille
 • Sutrak
  Sutrak

  Sutrak valmistaa linja-autojen lämmitys- ja ilmastointijärjestelmiä. Valikoimaan kuuluvat myös täysin sähkötoimiset ilmastointijärjestelmät. Sutrakin lämmitys- ja ilmastointijärjestelmät on suunniteltu kestämään kuljetusalalla esiintyviä vaativia olosuhteita. Sutrakin järjestelmät ovat energiatehokkaita ja tarjoavat tarkan lämpötilansäädön sekä ilman jakelun ajoneuvon sisätiloihin.

  Siirry tuotemerkin sivuille
 • SWF
  SWF

  SWF tarjoaa laadukkaita ja luotettavia OE-laatuisia tuulilasinpyyhkijöitä ja pyyhkijäjärjestelmiä. Luotettavuus, suorituskyky ja kestävyys tekevät SWF:stä luotettavan valinnan ajoneuvojen pyyhkijäjärjestelmissä.

  Siirry tuotemerkin sivuille
 • Teroson
  Teroson

  Henkelin TEROSON® on johtava brändi mm. asennuskemikaaleissa ja lasiliimoissa.

  Siirry tuotemerkin sivuille
 • Timken
  Timken

  Timken tarjoaa laadukkaita laakeriratkaisuja, jotka on suunniteltu kestämään vaativissa kuljetusolosuhteissa ja tarjoamaan luotettavuutta, suorituskykyä ja pitkää käyttöikää.

  Siirry tuotemerkin sivuille
 • TRW
  TRW

  TRW on ZF-konserniin kuuluva varaosavalmistaja, jonka laadukkaista tuotteista valikoimaamme kuuluvat mm. pyörän tuennan osat, iskunvaimentimet ja ohjausvaihteet.

  Siirry tuotemerkin sivuille
 • UWE
  UWE

  UWE toimittaa mm. lämmitysjärjestelmien säädön komponentteja.

  Siirry tuotemerkin sivuille
 • Valeo
  Valeo

  Valeon tuotteet kattavat laajan valikoiman erilaisia järjestelmiä, kuten valaistusjärjestelmät, ilmastointijärjestelmät, sähköjärjestelmät ja muut ajoneuvon toiminnallisuuteen liittyvät komponentit. Niiden kestävyys ja laatu takaavat pitkän käyttöiän ja vähäisen huoltotarpeen.

  Siirry tuotemerkin sivuille
 • Varta
  Varta

  Varta tarjoaa laadukkaita akkuja raskaan liikenteen tarpeisiin. Vartan akut ovat suunniteltu kestämään vaativia olosuhteita, kuten kylmiä sääolosuhteita ja tärinää, mikä tekee niistä luotettavan valinnan ammattikäyttöön.

  Siirry tuotemerkin sivuille
 • Wabco
  Wabco

  Wabco on tunnettu linja-autojen ja kuorma-autojen jarru- ja ohjausjärjestelmien valmistaja. Wabco tarjoaa innovatiivisia ratkaisuja, jotka parantavat ajoneuvojen turvallisuutta ja suorituskykyä ja polttoainetehokkuutta.

  Siirry tuotemerkin sivuille
 • WAI
  WAI

  WAI tarjoaa ajoneuvojen sähköjärjestelmäratkaisuja. Tuotevalikoimaan kuuluvat laadukkaat vaihtovirtageneraattorit, käynnistysmoottorit ja niihin liittyvät komponentit. WAI:n tuotteet on suunniteltu tarjoamaan luotettavaa sähkötehoa ja suorituskykyä erilaisissa ajoneuvojen sähköjärjestelmissä.

  Siirry tuotemerkin sivuille
 • Webasto
  Webasto

  Webasto on tunnettu ajoneuvojen lämmitys- ja ilmastointijärjestelmien valmistajana. Webaston innovatiiviset ratkaisut takaavat mukavan ja turvallisen ajokokemuksen kaikissa sääolosuhteissa.

  Siirry tuotemerkin sivuille
 • Winnard
  Winnard

  Winnard valmistaa laadukkaita jarruosia, kuten jarrulevyjä, jarrurumpuja ja jarrupaloja. Valikoimaan kuuluvat monipuoliset jarrujärjestelmät ja varaosat, jotka takaavat tehokkaan ja turvallisen jarrutuksen. Winnardin jarruosat on suunniteltu kestämään vaativissa olosuhteissa ja tarjoamaan optimaalista suorituskykyä.

  Siirry tuotemerkin sivuille
 • ZF Friedrichshafen
  ZF Friedrichshafen

  ZF Friedrichshafen tarjoaa laadukkaita voimansiirto- ja teknologiaratkaisuja. Tuotevalikoimaan kuuluvat muun muassa vaihteistot, kytkimet, akselit ja jousitusratkaisut, jotka parantavat ajoneuvojen suorituskykyä, turvallisuutta ja polttoainetehokkuutta. ZF Friedrichshafenin ratkaisut on suunniteltu vastaamaan vaativiin kuljetusolosuhteisiin ja tarjoamaan luotettavaa ja kestävää toimintaa.

  Siirry tuotemerkin sivuille