Ilmastointilaitteen huolto on nyt

Ilmastointilaitteen huolto on nyt

Keski-Euroopassa oleva korkeapaine lähestyy ja vahvistuu tuoden mukanaan kesäisen kelin Suomeen. Tätä säätiedotusta tässä nyt odotellaan päivänä minä hyvänsä. Siispä juuri nyt on oikea hetki varmistaa, että ilmastointi toimii ja takaa mukavat olosuhteet autoon.

Ilmastointilaite on oikein huollettuna ja käytettynä pitkäikäinen. Huollon laiminlyönti johtaa siihen, että laitteisto ei tuota viilennystä täydellä teholla ja lopulta lakkaa kokonaan toimimasta. Tätä ei kannata jäädä odottamaan vaan oikea huollon hetki on säännöllinen vuosihuolto. Silloin laitteisto toimii aina ja sen kallein osa, kompressori, kestää pitkään, joten hyvä huolto maksaa itsensä takaisin. 

Laitteistoa kannattaa käyttää aika ajoin vuoden ympäri, jotta kylmäaine virtaa koko järjestelmän läpi. Sen ansiosta tiivisteet pysyvät kunnossa ja kompressori saa voitelua. Vikaantuneiden kylmälaitteiden korjaaminen edellyttää erikoislaitteita ja osaamista, joten laitteiston hyvä arjen ylläpito säästää pitkässä juoksussa kustannuksia, kun laitteet pysyvät kunnossa pidempään.

BussiPro palvelee myös ilmastointiasioissa esimerkiksi niin, että samalla kun autoon vaihdetaan lasi, voidaan ilmastointi hoitaa samalla reissulla. Näin työt hoituu yhdessä paikassa ja yhdessä päivässä, kun normaalisti näihin kahteen eri työvaiheeseen tarvitaan kaksi eri korjaamoa ja siten kaksi päivää. Tämä säästää sekä aikaa että rahaa. Huoltoautomme voi myös tulla paikan päälle, jolloin voimme huoltaa monta autoa samalla kertaa.

Hoidamme kustannustehokkaasti myös sammutuslaitteistonkin huollon muiden huoltojen yhteydessä.

Pyydä lisätietoja kalustosi ilmastointilaitteiden huoltamisesta
numerosta +358 75 7550 330 tai sähköpostitse myynti@bussipro.fi.