Preston käsisammuttimet BussiPro:lle

Preston käsisammuttimet BussiPro:lle

Preston käsisammuttimet saa tästä lähtien BussiPro:lta. BussiPro Oy ja Presto Paloturvallisuus Oy ovat tehneet jälleenmyyntisopimuksen. Sen mukaan BussiPro liittää laadukkaat Presto-käsisammuttimet heti FireCare-tuotelinjaan. Jatkossa BussiPro toimittaa myös vaihtopullot asiakkaille.

Preston pohjoismaissa valmistetut laadukkaat käsisammuttimet täyttävät kaikki ammattikäyttöön asetetut vaatimukset. Nopeina ensisammuttimina niiden rooli on tärkeä palon sammuttamiseksi ennen kuin se ehtii levitä.

Preston vakuutti BussiPro:n ammattitaito, pitkä kokemus ja vankka asema automaattisten palosammutuslaitteistojen huollossa ja asennuksissa.

Automaattisen palosammutuslaitteiston huolto ja käsisammuttimien vaihto samalla huoltokäynnillä lyhentää entisestään kaluston huoltoseisokkia ja parantaa siten tuottavuutta.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!
Puh. +358 75 7550 330 
E-Mail: myynti(at)bussipro.fi


Traficomilta uusi määräys linja-autojen käsisammuttimista

Traficom:n mukaan päivitetyt käsisammuttimia koskevat vaatimukset linja-autojen osalta tulivat voimaan 1.6.2020 ja ne koskevat myös ennen 1.6.2020 rekisteröityjä linja-autoja.

  • Sammuttimien tehon vastattava vähintään kahta teholuokan  43A233BC käsisammutinta
  • enintään 22 matkustajalle tarkoitettu tai E-säännöissä n:o 107 säädetyt vaatimukset täyttävällä palontukahdusjärjestelmällä varustettu ajoneuvo – sammutustehon vastattava vähintään 43A233BC luokitusta
  • teholuokkamääräyksen voi täyttää yhdellä tai useammalla sammuttimella
  • vaatimus EN 3-7 standardista
  • sovelluttava -30º C tai kylmemmissä lämpötiloissa käytettäväksi
  • tarkastettava enintään vuoden välein.

Käsisammuttimen koolla tai sammutteen kilomäärällä (6kg/12kg jne.) ei ole merkitystä. Uuden määräyksen paloluokkavaatimus (ABC) tarkoittaa käytännössä jauhesammutinta. Määräyksessä mainitaan myös, että sammuttimen on sovelluttava moottoritilan sammuttamiseen – tämä vaatimus täyttyy parhaiten letkulla varustetulla sammuttimella, jolloin moottori päästään sammuttamaan linja-auton perässä olevan moottoritilan sammutusläpiviennin kautta.


Sammutusaukko-tarrat sekä läpivientikumit myös varastostamme:palosammutus@bussipro.fi
075-7550 335