BusCare-palvelu laajenee

Linja-autokaluston käytön tehostamiseen luotu BusCare-palvelu laajenee

Jaltest-diagnostiikka tuo korjaamolle mahdollisuuden tutkia ja asentaa itse nykyaikaisiin linja-autoihin komponentteja, jotka aiemmin olivat vain erikoisosaajien työtä. Kun diagnostiikkalaitteisto on korjaamon omassa käytössä, ongelmien haku ja osien koodaaminen käyttövalmiiksi onnistuu huomattavasti entistä nopeammin ja edullisemmin.

Lisäksi asiakkaita palvelee niin BussiPron uusi verkkokauppa kuin kaupintavarastokin. Verkkokaupasta asiakas voi itse tilata tarvitsemansa osat milloin tahansa. Kaupintavarastossa puolestaan yleisimmät huolto-osat ovat jo valmiina asiakkaan omassa varastossa.

BussiPro myös kouluttaa asiakkaitaan tehostamaan omaa huolto- ja korjaamotoimintaansa sekä hyödyntämään tarjolla olevia uusia palveluja. Koulutuksia järjestetään kysynnän mukaan, joten kannattaa olla yhteydessä niin voimme yhdessä räätälöidä sopivan koulutussisällön tarpeen mukaan. Meiltä on myös saatavilla OEM-valmistajien järjestämiä koulutuksia.

Kaikki tähtää siihen, että kalusto olisi käytössä mahdollisimman tehokkaasti. Tämä puolestaan parantaa suoraan liikenteen kannattavuutta. Tämä onnistuu, kun autojen ylläpito suunnitellaan ennakoimalla tulevat huolto- ja korjaustarpeet sekä varmistamalla, että tarvittavat osat ovat saatavilla niin nopeasti kuin mahdollista.