TruckCare-palvelu laajenee

TruckCare-palvelu laajenee

Raskaan kaluston käytön tehostamiseen luotu TruckCare-palvelu laajenne koulutuksiin. Niiden ansiosta asiakas voi kehittää omaa osaamistaan kaluston huoltoon ja ylläpitoon kuuluvissa asioissa ja oppia hyödyntämään BussiPron sähköisiä palveluja tilausten tekoon.

TruckCare on saanut kuljetusyrityksistä uusia ystäviä, sillä kaikkien yhteinen tavoite on helpottaa, nopeuttaa ja järkeistää kaluston käyttöä niin, että ne viettävät mahdollisimman vähän aikaa korjaamolla. Tämä onnistuu, kun autojen ylläpito suunnitellaan ennakoimalla tulevat huolto- ja korjaustarpeet sekä varaamalla etukäteen hyllyyn oikeat osat toimenpiteitä varten.
 
Koulutuksia järjestetään kysynnän mukaan, joten kannattaa olla yhteydessä niin voimme yhdessä räätälöidä sopivan koulutussisällön tarpeen mukaan.