Huoltotiimimme hoitaa kustannustehokkaasti koko kaluston sammutusjärjestelmät kerralla kuntoon

Huoltotiimimme hoitaa kustannustehokkaasti koko kaluston sammutusjärjestelmät kerralla kuntoon

Raskaan kaluston sammutusjärjestelmien asentaminen ja huolto hoituvat kätevästi yhdellä kertaa. BussiPro:n huoltotiimi tulee paikan päälle ja käy läpi yrityksen autot ja koneet, joissa on joko Fogmakerin tai Dafon sammutuslaitteistot. Tiimi hoitaa myös uusien laitteistojen asennukset sekä tarvittaessa myös ilmastointilaitteet ja tuulilasit.

BussiPro on Suomen johtava raskaan kaluston sammutuslaitteistojen myyjä ja huoltaja. Tämän ansiosta voimme keskittää huoltokäynnit alueittain niin, että yhdellä reissulla tiimimme voi hoitaa koko alueen kaluston. Tämä on asiakkaalle edullista, sillä näin matkakulut jäävät mahdollisimman pieniksi.

Samalla käyntikerralla voidaan tarvittaessa hoitaa myös esimerkiksi tuulilasien vaihdot ja ilmastointilaitteiden huolto.

Keskittämällä huollot BussiPro:lle asiakkaalla on myös selkeä tieto yhdessä paikassa siitä mikä laite on huollettu miten ja milloin, sillä pidämme yllä auto- ja konekohtaista huoltorekisteriä.

Ole yhteydessä ja sovi huolloista. Huollot kannattaa ajoittaa sesongin ulkopuolelle niin, että laitteet ovat parhaassa iskussa silloin, kun on kiire. BussiPro:lla on yli kymmenen vuoden kokemus linja- ja kuorma-autojen, työkoneiden ja agrekaattien huolloista ja varaosista.