Suomen ensimmäinen Etanoli-Scania näytillä – BussiPro Oy mukana Maxpossa

28.8.2019

BussiPro osallistuu TruckCare ja FireCare -konsepteillaan Pohjoismaiden suurimpaan maanrakennusalan tapahtumaan Maxpoon. Tapahtuma järjestetään Hyvinkään lentokentällä 5.-7.9.2019.

Näytteillä on myös Kuljetusliike Helokivi Oy:n tuliterä etanolikäyttöinen öljynkuljetusauto, joka on varustettu uudella BussiPro:n Fire Care -konseptiin kuuluvalla automaattisella palosammutuslaitteistolla. Lisäksi siinä on markkinoiden ensimmäinen Wabcon OptiTite -järjestelmä, joka seuraa rengaspaineen lisäksi myös pyörän napaa ja jarruja. Näin se varoittaa rengasvaurioiden lisäksi myös pyörän laakeri- ja jarruvioista johtuvasta lämpötilan noususta.

TruckCare -varaosakonseptimme on niin ikään esillä. TruckCare-palvelun avulla huoltokorjaamo saa aina hinta-laatusuhteeltaan parhaat varaosat käyttöönsä nopeasti ja kustannustehokkaasti. Autojen ja perävaunujen seisonta-ajat ja yllättävät korjaustarpeet vähenevät TruckCare:n avulla ja säästävät näin kustannuksia.

BussiPro:n hinnasto löytyy nyt myös AutoFutur-tilausjärjestelmästä. Ohjelmiston avulla huolto tai korjaamo voi hallita toimintaansa entistä tehokkaammin ja helpommin. Messuilla voi tutustua tähänkin palveluun.