SKAL-Polttoainekuljetukset seminaari Jyväskylä 2019

BussiPro Oy oli mukana Jyväskylässä 10-11.4 2019 järjestetyssä SKAL-Polttoainekuljetukset Seminaarissa. Esittelimme yhteistyökumppanimme Alumatic OY:n osastolla kuljetusliike Aarni Isotalo OY:n uuteen säiliöautoon nopealla toimitusajalla asentamamme Dafo Forrex automaattisen palonsammutusjärjestelmän. Vahvuutenamme on nopea ja joustava toiminta yhdistettynä molempien päämerkkien Dafon ja Fogmakerin laajaan asennus ja huoltokantaan, mikä takaa ammattimaisen asiasta parhaiten palvelevan toimintakokonaisuuden.

Jyväskylän tapahtuma oli hieno kuorma-autoliikenteen polttoainekuljetusalan ammattilaisten kohtaaminen ja osoitus siitä kuinka tärkeänä alan toimijat pitävät luotettavuutta ja turvallisuutta. BussiPro:n osastolla kerroimme myös toimintamme laajenemisesta askel kerrallaan kuorma-autojen suuntaan myös varaosapuolella.

TruckCare by BussiPro on tulevaisuutta ja nyt jo käytössä Lahden alueella.