Lasinvaihtopalvelu laajenee

2.5.2023
BussiPro lasinvaihto 2 768x597 1

Uudet kumppanit aloittivat

BussiPro:n lasinvaihtopalvelu laajeni, kun Ylivieskan Autonlasit Oy ja Bernitz Huolto Oy aloittivat lasinvaihtokumppaneina. He tarjoavat nyt koko BussiPro:n laajan linja-, kuorma- ja matkailuautojen lasivalikoiman sekä niiden asiantuntevan asennuksen.


Ylivieskan Autonlasit Oy

Toiminta auton lasien parissa alkoi Ylivieskassa, kun Tmi Raimo Happo aloitti työskentelyn lasien parissa. Vuonna 2016 toiminimi muuttui Autonlasit Oy:ksi. Laseja on siis vaihdettu 29 vuoden ajan niin henkilöautoihin, kuorma-autoihin ja nyt myös linja-autoihin. Aivan uutta työskentely linja-autojen parissa ei ole, yrityksellä on kokemusta niiden sivulasien ja tiivistetuulilasien vaihtajana. Yrityksestä löytyvät myös teippaus-, tummennus- ja autonpesupalvelut.

www.autonlasit.fi

Bernitz Huolto Oy

Bernitz Huolto Oy:n nykyaikaiset raskaan kaluston korjaamotilat sijaitsevat Jyväskylässä hyvien yhteyksien päässä Seppälänkankaalla. Bernitz korjaa ja huoltaa vuosien kokemuksella kaiken merkkiset autot ja perävaunut. Heiltä löytyvät myös varaosat. Valikoimaan kuuluvat niin ikään kunnostetut moottorit, vaihteistot ja tasauspyörästöt. Nyt palveluun kuuluvat siis myös lasit valmiiksi paikoilleen asennettuna.

www.bernitzhuolto.fi