Asiantuntijapalvelut

Asiantuntijapalvelut ja koulutukset liikennöitsijöille

BussiPro on tottakai hyvä varaosaliike. Yhä useammin toimintamme kattaa kuitenkin paljon laajemman kokonaisuuden varaosien ympärillä. Kysymys on asiakkaan liiketoiminnasta ja sen kehittämisestä. Kuinka voimme pienentää kustannuksia tehostamalla asiakkaan toimintaa ja lisätä päiviä, jolloin kalusto on töissä tienaamassa korjaamolla seisomisen sijaan. Tästä meillä on paljon asiantuntijakokemusta, jonka olemme valmiita jakamaan kumppaniasiakkaittemme hyödyksi.

  • Räätälöityjä asiantuntijapalveluita liikennöitsijöille ja muille autoalan toimijoille.
  • Korin, alustan ja voimansiirtolinjan kunnostukset ja arvioinnit yhteistyöverkoston kanssa.
  • Erikoisosaamista vaativien korjauskohteiden koulutukset, mm. CAN-väylä, elektroniset voimansiirtolinjan ohjaukset ja lasien vaihdot.
Asiantuntijamme

BussiPron perustaja Jussi Raunisto on valmistunut auto- ja kuljetustekniikan insinööriksi vuonna 2001. Ennen BussiProta hän on kerännyt linja-autoalan osaamista ja kokemusta toimimalla Koiviston Auto -yhtymässä huoltopäällikkönä vastaten mm. linja-autojen huolto- ja korjaustoiminnan kehittämisestä, sekä Lahden Autokori Oy:ssä jälkimarkkinointipäällikkönä kehittäen useamman korjaamon prosesseja ja varaosatoimintoja. BussiPro Oy:n keskeisimpänä ajatuksena on asiakaslähtöinen toimintatapa ja hinta-laatusuhteeltaan parhaat tuotteet ja ratkaisut.

Toinen asiantuntijamme Tuomas Kivistö on pitkän bussialan kokemuksen omaava varaosaspesialisti, joka ehti ennen BussiProlle siirtymistään toimia Koiviston Auto –yhtymän varaosapäällikön tehtävissä lähes 15 vuotta.

Ota yhteyttä
BussiPro Jussi Raunisto
Jussi Raunisto
toimitusjohtaja

vuosisopimukset
sopimuspohjaiset tarjouspyynnöt
(lasit ja sammutuslaitteet)
Care-kumppanit
vientimyynti

BussiPro Tuomas Kivisto
Tuomas Kivistö
myynti/ostojohtaja

osto
vuosisopimukset
sopimuspohjaiset tarjouspyynnöt
(varaosat)
Care-kumppanit