BussiPro Oy
Vasarakatu 2
15700 Lahti FI

2017 Uutiset

Messuilla: BUS 2017, Jyväskylä 20.-21.6.2017

BUS 2017 järjestettiin Jyväskylän Paviljonkissa 20.-21.6.2017 osana Linja-autoliiton liittokokousta. Näyttelyssä oli esille monien valmistajien uutta kalustoa. Esim. Scania, Volvo ja VDL olivat edustettuna mutta myös laaja valikoima minibussien valmistajia esittelyautoineen oli saapunut näyttelyyn. 

Omalla osastollamme mielenkiintoa herätti ilmastoinnin ja tuuletuksen osat mutta myös yhä laajeneva valikoimamme kaikilla osa-alueilla linja-autokalustossa, herätti kysymyksiä puolin toisin. Näyttely oli siis osaltamme onnistunut.

Esiteltyjä tuotteita tai tuoteryhmiä:

• Ilmastoinnin osat, esim. kuivaimet, lauhduttimet, puhaltimet, ohjauspaneelit ja suodattimet.
• Käyttöhihnat niin kompressorille, laturille, tuulettimelle; hihnojen kiristimet ja ohjaimet.
• Paisuntasäiliöt, vesipumput, termostaatit, jäähdyttimet ja lauhduttimet jäähdytys- ja hydraulijärjestelmiin sisältäen puhaltimen hydraulimoottorin
• Voimansiirto esim. kardaani ja vetopyörästö sekä niiden osat.
• Pikkubussien varaosat korin osista alustaan, esim. iskunvaimennin ja jarruosat mm. satula ja sähköinen paineilmakompressori.
• Valaistuksen osat, esim. LED valot.

Erillinen mediatiedote:

Kävijämäärä rekisteröityneiden osalta näyttelyn aikana oli n. 900 kävijää.
Ensi vuoden näyttely ja liittokokous tullaan järjestämään näillä näkymin samassa paikassa.

Lisätietoa ja -kuvia tapahtumasta täältä.

Kiitokset osastollamme vierailleille!

BUS2017_osasto BUS2017 osat BUS2017 VoitelukeskusMessuilla: Henkilökuljetus 2017, Tampere 29.-30.3.2017

Osallistuimme jälleen perinteisiin Henkilökuljetus 2017-messuihin Tampereella, jossa olimme esittelemässä uutuuksiamme ja edustuksiamme joihin lukeutuvat mm.:

  • Meritor, jarrusatula ja vetopyörästö
  • Dana, akseliston osat, esim. napa
  • Winnard, jarrulevy ja -palat
  • MEKRA, peilien osat
  • K-sarjan hidastimen letku anturipaikkoineen
  • LED valot esim. Volvo 9700-malliin

Kiinnostuneita oli osastollamme runsaasti ja puheena oli useimmiten valikoimamme laajuus. Onhan sloganimme, varaosat puskurista puskuriin. Näyttely oli hyvin onnistunut ja uusia kontakteja luotiin.

Näyttelyn anti oli mielenkiintoinen, varsinkin uuden kaluston osalta. Niin Volvo, Scania, MB/Setra ja Irizar olivat mukana omilla osastoillaan mutta pikku- ja midibussien tarjonta on laajentunut huomattavasti, kuten varaosien tarjonta näihin myös meiltä.

Kävijämäärä messuilla oli n. 1600 ja näytteilleasettajia oli n. 60 kpl.
Kiitokset osastollamme vierailleille!

henkilökuljetusmessut2017 henkilökuljetusmessut2017 henkilökuljetusmessut2017
henkilökuljetusmessut2017 henkilökuljetusmessut2017 henkilökuljetusmessut2017
henkilökuljetusmessut2017 henkilökuljetusmessut2017 henkilökuljetusmessut2017
henkilökuljetusmessut2017 henkilökuljetusmessut2017


Mediassa: Ammattiautot 02/2017 8.3.2017

Edustuksiin runsaasti alan huippumerkkejä:

Tapani Palo kävi haastattelemassa BussiPro Oy:n henkilöstöä viimeisten kuulumisten osalta liittyen Henkilökuljetus 2017-näyttelyyn Tampereella, linkki artikkeliin tästä.

Viime aikoina BussiPro on laajentanut huomattavasti varaosavalikoimaansa ja tarjonnassa on useita alan laatutuotteita eri valmistajilta miltei kaikille ajoneuvotekniikan osa-alueille.

Lisäksi olemme mukana tärkeimmissä alan tapahtumissa Suomessa ja lisäksi bussimaailman aitiopaikalla lokakuussa Kortrijkissa, Busworld-näyttelyssä.Uusi edustus 19.1.2017


BussiPro Oy ja aiemmin pääasiassa Volvon jarrutoimittajana tunnettu Meritor ovat solmineet jälleenmyyntisopimuksen, joka kattaa jarruosien lisäksi myös Meritor:n voimansiirto-linjan ja akseleiden osat.

Sopimus on BussiPro:n kannalta merkittävä, sillä aiemman Knorr-Bremsen edustuksen lisäksi Meritor täydentää OEM-valmistajien joukkoa jarru- ja voimansiirron tuoteryhmissä.

Sopimuksella pyrittiin varmistamaan BussiPro:n kilpailukyky ja ajantasaisuus myös tulevaisuudessa, sillä nykyisin Meritor toimittaa jarruosia myös uusiin Scanioihin.

Volvo ja Scania -osien lisäksi BussiPro tulee keskittymään myös mm. Ivecon jarru- ja voimansiirron osiin.

Varaosatoimitusten lisäksi BussiPro tarjoaa yhdessä Meritor:n asiantuntijoiden kanssa teknistä koulutusta loppuasiakkaille.

Jarruosien osalta BussiPro tarjoaa totutusti vain ko. valmistajan uusia tai ns. tehdaskunnostettuja tuotteita. Meritor:n suorittamasta käytettyjen ja kunnostettujen jarrusatuloiden raportista löytyy selkeää syy edelliseen päätökseen. Ko. raportti on ladattavissa alla olevasta linkistä.

Meritor Reman Quality Facts

Meritor bus