BussiPro hakee raskaan kaluston varaosaspesialistia ja huipputyyppiä

BussiPro hakee raskaan kaluston varaosaspesialistia ja huipputyyppiä

BussiPro Oy on vuonna 2008 alkunsa saanut yritys toimien nimensä mukaisesti varsin kapealla sektorilla, mutta sitäkin luotettavammalla, eli linja-autojen parissa. BussiPro Oy:n liikeideana on tarjota asiakkailleen kustannustehokkaita ratkaisuja kuljetuskaluston teknisen ylläpidon hallintaan. On kyseessä sitten lasien tai muiden varaosien toimittaminen, kokonaisen korjaamon perustaminen tai toimintojen kehittäminen. Kansalliset ja kansainväliset nousu- ja laskusuhdanteet eivät juurikaan vaikuta bussien kulkemiseen, niitä tarvitaan aina. Pandemiastakin huolimatta olemme onnistuneet kehittämään uutta liiketoimintaa, joten taloudellinen tilamme on vakaa. Katso lisää toiminnastamme: www.bussipro.fi

Mitä haemme?

Yrityksen kasvun varmistamiseksi sekä olemassa oleville BusCare- ja TruckCare –kumppaneille annetun palvelulupauksemme ylläpitämiseksi etsimme teknis-taloudellisesti orientoitunutta kotimaan myyntipäällikkö osaksi tiivistä BussiPro –tiimiä ja ”johtoryhmäämme”. Tuloksellisten myyntitaitojen lisäksi hallitset myös ostamisen perusteet ja olet sisäistänyt näiden kahden eri osa-alueen riippuvuudet toisistaan.

Tuloshakuinen kotimaan myyntipäällikkömme hallitsee luonnollisesti ERP-, CRM- ja Office-ympäristöt sekä vähintään englannin kielen taidon sujuvasti. Muusta kielitaidosta, erityisesti ruotsi ja saksa, ei ole missään nimessä haittaa.

Valittavan henkilön ominaisuuksissa arvostamme oma-aloitteisuutta, vastuunkantokykyä ja asioiden kokonaisvaltaisesti näkemistä sekä matkustusvalmiutta. Osallistut aktiivisesti itsekin päivittäisiin myyntitapahtumiin, mutta koordinoit samalla varaosamyyjien tiimiä.

Auto- tai työkonealan ammattiosaaminen antaa hakijalle etulyöntiaseman, mutta uskomme työssäoppimiseen. Tärkeintä on kuitenkin halu oppia uutta ja olla osana BussiPro Oy:n kasvutarinaa.

Kasvavassa ja myös kansainvälisesti kehittyvässä yrityksessämme avautuu säännöllisesti uusia tehtäväkuvia, joten urakehitys on mahdollista omasta motivaatiostasi riippuen. Työpaikka sijaitsee keskusvarastollamme Lahdessa sekä kumppaneidemme tiloissa pääosin Etelä-Suomen alueella.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Yhteydenotot ja kirjalliset hakemukset: petri@yrityskoulutus.net tai 0400-406906