Kamerat näyttävät kuolleet kulmat

Kamerat näyttävät kuolleet kulmat

Uudet HD-tasoiset teräväpiirtokamerat lisäävät raskaan kaluston liikuttelun turvallisuutta huomattavasti. Kamerajärjestelmän kuljettajan edessä olevaan monitoriin välittämä 360° kuva ajoneuvon ympäristöstä on huomattavasti havainnollisempi ja tarkempi kuin peiliviidakon välittämän tulkintaa vaativa tilannekuva.

Kamerajärjestelmä tekee ajoneuvon käsittelystä matalissa nopeuksissa huomattavasti turvallisempaa. Ajoneuvon lähellä ei ole mitään mistä kuljettaja ei olisi tietoinen. Lisäksi kuljettaja voi monitorin välittämän selkeän kuvan avulla arvioida tarkalleen missä suunnassa ja kuinka lähellä mahdollinen este on. Tämä helpottaa kääntymistä ja peruuttamista estäen niin oho-tyyppiset pienet kolhut kuin mahdolliset vakavat henkilövahingotkin.

BussiPro on nyt liittänyt edustukseensa alan edelläkävijän Brigade-kamerajärjestelmät. 7” monitori, sivukamerat, peruutuskamerat, 360 asteen eli kaikki suunnat kattava järjestelmä, sisäkamerat ja kupukamerat. Kaikki nämä välittävät teräväpiirtokuvaa suoraan kuljettajan monitoriin. Näin kuljettajalle ei jää lainkaan kuolleita kulmia eikä päätöksenteon tarvitse perustua arvaukseen, sillä tilanne näkyy selkeästi kuvassa.

Kamerajärjestelmä voidaan asentaa niin linja-autoihin, kuorma-autoihin, rekkoihin kuin työkoneisiinkin.

Laitevalinnan yksinkertaistamiseksi olemme rakentaneet asennuspaketit valmiiksi seuraaviin kuorma-autoihin:
– Jakoautot
– Täysperät

Tutustu Brigade-kamerajärjestelmiin maahantuojan, Elektrolind Oy:n, sivuilla.