BusCare Expo 15.3.2019

Ilmoittaudu BusCare Expoon viimeistään 30.02.2019

Nyt sinulla on upea tilaisuus päivittää tietosi busseista ja niiden huollosta sekä varaosista. Kokoamme yhteen merkittävän joukon alan asiantuntijoita sekä toimijoita Suomesta ja Euroopasta BusCare Expo–tapahtumaan toimitiloihimme Lahteen. Saat yhdellä käynnillä kattavan tietopaketin busseista ja niiden huoltoon sekä ylläpitoon liittyvistä ajankohtaisista asioista sekä tapaat samalla muita alan toimijoita. Mukana tapahtumassa on myös linja-automyynnin osalta Scania Suomi ja pikkubussipuolelta AutoWay Seinäjoelta. Ohjelmassa päämiesten tuote-esittelyitä ja työnäytöksiä. Keskeisessä roolissa luonnollisesti automaattinen palonsammutus.

Ilmoittautuminen on henkilökohtainen. Voitte ilmoittaa yrityksestänne useamman vierailijan.

PÄIVÄN OHJELMA:

Klo 8:30-9:00

Sammutusnäytös

Klo 9-12 (PWP-esitykset, á 20+10 min)

Knorr-Bremse

Mekra Lang

TRW

Winnard

Loctite, Teroson

CEI

Klo 12-13: Lounas grillistä

Klo 12:30-13:00

Sammutusnäytös

Klo 13-14 (PWP-esitykset jatkuvat):

Fersa Bearings

DT

Klo 14-17, klinikat (á 40+5 min):

Knorr-Bremse

TRW

Fersa Bearings

Loctite, Teroson