Etsimme varaosamyyjää

Varaosamyyjä:

BussiPro Oy on vuonna 2008 alkunsa saanut yritys toimien nimensä mukaisesti varsin kapealla sektorilla, mutta sitäkin luotettavammalla, eli linja-autojen parissa. Kansalliset ja kansainväliset nousu- ja laskusuhdanteet eivät juurikaan vaikuta bussien kulkemiseen, niitä tarvitaan aina. Yrityksen toiminta ja liikevaihto on kasvanut vuosi vuodelta, joten taloudellinen tilaamme on vakaa.  Katso lisää toiminnastamme: www.bussipro.fi

 Mitä haemme?

Yrityksen kasvun myötä etsimme varaosamyyjää, jonka vastuualueena on selvittää laajasta kumppaniverkostostamme tulevat varaosakyselyt BusCare –konseptimme mukaisesti niin ikään laajan toimittaja-kumppaniverkostostamme avulla. Toimittaja-kumppaniverkostomme koostuu pääosin kansainvälisesti tunnetuista autoalan OEM-valmistajista, kuten Knorr-Bremse, Meritor,  Mekra Lang, Timken, TRW, Pilkington jne. Ns. tehdasedustuksiemme määrä on kansainvälisestikin mitattuna laaja.

Valittavan henkilön ominaisuuksissa arvostamme oma-aloitteisuutta, vastuunkantokykyä ja asioiden kokonaisvaltaisesti näkemistä sekä eritysesti asioiden loppuun saattamista ja periksi antamattomuutta. Myyntihenkisyys ja huumorintaju ovat olennaiset osat luonnettasi.

Auto- tai työkonealan ammattiosaaminen antaa hakijalle etulyöntiaseman, mutta uskomme työssäoppimiseen. Tärkeintä on kuitenkin halu oppia uutta ja olla osana BussiPro Oy:n kasvutarinaa.

Kasvavassa ja myös kansainvälisesti kehittyvässä yrityksessämme avautuu säännöllisesti uusia tehtäväkuvia, joten urakehitys on mahdollista omasta motivaatiostasi riippuen.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Yhteydenotot ja lisätietoja antaa myyntijohtaja, Tuomas Kivistö, tuomas.kivisto@bussipro.fi, jonka tavoittaa parhaiten sähköpostitse. Puhelimitse hänet tavoittaa numerosta 075-7550 332  klo 16 jälkeen.