Etsimme huoltoteknikkoa

12.12.2018

BussiPro Oy on vuonna 2008 alkunsa saanut yritys toimien nimensä mukaisesti varsin kapealla sektorilla, mutta sitäkin luotettavammalla, eli linja-autojen parissa. Kansalliset ja kansainväliset nousu- ja laskusuhdanteet eivät juurikaan vaikuta bussien kulkemiseen, niitä tarvitaan aina. Yrityksen toiminta ja liikevaihto on kasvanut vuosi vuodelta, joten taloudellinen tilaamme on vakaa.  Katso lisää toiminnastamme: www.bussipro.fi

 Mitä haemme?

Yrityksen kasvun myötä etsimme kädentaidot omaavaa, teknisesti orientoitunutta asennus/huoltoteknikkoa osaksi tiivistä BussiPro -tiimiä. Asennus/huoltotiimin koordinaattorina huoltoteknikko osallistuu myös itse automaattisten sammutuslaitteiden huoltoon, korjaukseen ja asennukseen. Lisäksi tehtäviin kuuluvat bussien, kuorma-autojen ja työkoneiden lasien vaihtotyöt.

Valittavan henkilön ominaisuuksissa arvostamme oma-aloitteisuutta, vastuunkantokykyä ja asioiden kokonaisvaltaisesti näkemistä sekä ajoittaista matkustusvalmiutta. Mikäli sinusta löytyy myyntihenkisyyttä, on se vain plussaa.

Auto- tai työkonealan ammattiosaaminen antaa hakijalle etulyöntiaseman, mutta uskomme työssäoppimiseen. Tärkeintä on kuitenkin halu oppia uutta ja olla osana BussiPro Oy:n kasvutarinaa.

Kasvavassa ja myös kansainvälisesti kehittyvässä yrityksessämme avautuu säännöllisesti uusia tehtäväkuvia, joten urakehitys on mahdollista omasta motivaatiostasi riippuen.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Yhteydenotot ja lisätietoja antaa tuoteryhmäpäällikkö, Juha Ruohisto, palosammutus@bussipro.fi, puh:  075-7550 334