Uusia rekrytointitarpeita

5.11.2018

Uusia rekrytointitarpeita

BussiPro:n palosammutus-tuoteryhmä, joka pitää sisällään automaattiset palosammutuslaitteistot ja TPMS –järjestelmät (älykäs renkaan kunnon valvontajärjestelmä) kaikkeen liikkuvan kalustoon sekä mm. paikallaan oleviin aggregaatteihin, murskiin ja hakkureihin on kasvanut siihen pisteeseen, että etsimme dynaamiseen ja sitoutuneeseen tiimiimme uutta jäsentä, jonka vastuualueena tulee olemaan ko. tuoteryhmän asennukset ja huollot. Samalla laajennamme palvelutarjontaamme kuorma-autojen ja työkoneiden lasien vaihtoihin.

Hakijan ominaisuuksissa arvostamme erityisesti oma-aloitteisuutta, vastuunkantokykyä ja asioiden kokonaisvaltaista näkemistä ja ajoittaista matkustusvalmiutta.

Autoasentajan, raskaankaluston tai työkoneasentajan ammattiosaaminen antaa hakijalle etulyöntiaseman, mutta uskomme työssäoppimiseen. Tärkeintä on kuitenkin halu oppia uutta ja olla osana BussiPro Oy:n kasvutarinaa.

Yhteydenotot ja lisätietoja antaa tuoteryhmäpäällikkö, Juha Ruohisto, palosammutus@bussipro.fi