Frankfurt Automechanika 2018

11.– 14.9.2018: 

Frankfurt Automechanika

Tuomas ja Jussi suuntasivat jo totutusti Frankfurtin Automechanikaan tapaamaan aiempina vuosina saatujen päämiesten edustajia yhteistyön lujittamiseksi sekä luonnollisesti etsimään myös uusia tuulia. Aiempina vuosina Automechanikasta mukana tulleita päämiehiä on jo niin runsas joukko, että Tuomaksella oli vaikeuksia keksiä mitään uutta etsittävää. Onneksi kuitenkin Tuomaksen ja Jussin ideointi tuotti tulosta ja muutamia uutuuksiakin löytyi tänäkin vuonna. Sopimuksia ei ole vielä allekirjoitettu, joten näihin kuviin ja tunnelmiin palaamme myöhemmin. Aiemmista vuosista tuttuja tapaamisia olivat mm. Optibelt, Fersa, Dana, Victor Reinz, Spicer, CEI, TRW, Timken,  TitanX, Mekra Lang, XXL, Diesel Technic, Meritor, Knorr-Bremse, Saint-Gobain…

Kiireisen aikataulun “siirtymätaipaleella” oli sentään hetki aikaa verestää poikavuosien muistoja mitä hienoimpien autoratojen pikakilpailulla.