Messuilla:Bus2018 Jyväskylä 19-20.6.2018

BUS 2018 Näyttely Jyväskylä 19-20.6.2018

Jyväskylässä järjestettiin kesäkuussa Linja-autoliiton 90v-juhlan yhteydessä Bus2018 näyttelytapahtuma. Koska tämä vuosi oli juhlavuosi niin näyttelyssä oli runsaasti niin ohjelmaa kuin osallistujiakin.
Olimme jo perinteiseen tyyliin aitiopaikalla esittelemässä toimintaamme ja tuoteperhettämme. Näyttelyssä meillä oli esillä kattava läpileikkaus kasvavasta tarjonnastamme. Olimme positiivisesti yllättyneitä ja kiitollisia siitä mielenkiinnosta, jota alan toimijat osoittivat meitä ja edustamiamme tuotteita kohtaan.
Oli taas hieno tilaisuus tavata yrittäjiä, yritysjohtajia, korjaamo- ja huoltopäälliköitä, mekaanikkoja, tilaus- ja valmismatkojen järjestäjiä, ajomestareita, kuljettajia jne.
Jyväskylän näyttelystä alkoi monelle juhannuksen vietto ja kesälomakausi sen erimuodoissa. Tapaamme taas työnmerkeissä ja viimeistään ensi vuonna taas Jyväskylässä