Messuilla:Henkilökuljetus 2018 Tampere 27-28.4.2018

Henkilökuljetus 2018 Tampere 27-28.4 2018

BussiPro oli mukana Tampereella huhtikuussa järjestetyillä Henkilökuljetus 2018 messuilla esitellen uudistuvaa toimintaansa ja kasvavaa BusCare-tuoteperhettä.
Näyttelyn painopiste näyttelyasettajien taholta oli tänä vuonna pienemmässä kuljetuskalustossa ja muissa alaan liittyvissä palveluissa. BussiPro:n osastolla oli esillä tuotteita koko kalustoon niin pikkubusseihin kuin täysikokoisiin linja-autoihin. Meillä olikin hyvä tilaisuus olla näyttävästi esillä osassa
Osastollamme oli esillä tuotemerkkiuutuutena TRW ja sen ohjauksen osat kuten ohjaustehostimet. Voimansiirtolinjaan oli esillä suurta kiinnostusta herättäneet Volvo DH12E vaihtomoottori, VDL-vetopyörästö sekä MB-Sprinter tupla-turbo.
BusCare konseptin kehityksestä voit lukea lisää alla olevasta linkistä.

 

http://www.ammattiautot.fi/uutiset/buscare-konsepti-laajenee/