TRW Automotive- edustus

TRW Automotive- edustus:

BussiPro Oy ja ZF-konserniin kuuluva TRW Automotive ovat solmineet sopimuksen TRW:n valmistamien varaosien edustuksesta.
 
TRW Automotivella on yli sadan vuoden historia, jossa laatu, innovaatiot ja ansaittu maine turvallisten ja luotettavien osien valmistajana ovat keskeisessä roolissa. 
TRW:n edustukselle tuli tarve asiakaskuntamme kautta, kun kävi ilmi, että TRW on alkuperäisvalmistaja mm. VDL:n kaupunkibussien ohjauksen osille.
 
TRW:n historia ulottuu mm. Ford T-mallin puupyörien valmistamiseen vuoteen 1908 ja kaksikymmentä vuotta myöhemmin kehitettyyn käsijarruun samaiselle yhtiölle.
 
Ympäristötietoisena yrityksenä TRW tarjoaa laajan valikoima tehdaskunnostettuja ohjauksen osia jälkimarkkinoille, kuten tehostinpumppuja ja ohjausvaihteita. Tehdaskunnostetut osat käyvät samat testit läpi kuin uudetkin, millä varmistetaan laatu ja turvallisuus.
 
 Varastotuotteinamme ovat jo nyt VDL:n ohjauksen osat sekä Scanian ja MB:n reaktiotangot, kts. tuotekuvaukset linkistä.  Varastovalikoimaamme lisäämme kysynnän mukaan.
 
Varastotuotteittemme lisäksi saatavilla on laaja valikoima ohjauksen osia kuten raide- ja reaktiotankoja, ohjausvaihteita yms. Valikoimasta löytyy paljon eri komponentteja niin raskaaseen kuin MB Sprinter -kokoluokan kalustoon.

Tiedotamme varastovalikoimamme laajenemisestä tulevissa uutiskirjeissämme.