Messuilla: Maxpo 2017, Hyvinkää 7. – 9.9.2017

Messuilla: Maxpo 2017, Hyvinkää 7. – 9.9.2017

Pohjoismaiden suurin maanrakennusalan näyttely Maxpo 2017 järjestettiin 7.-9.9.2017 Hyvinkään lentokentällä ja BussiPro oli toista kertaa mukana, satoi tai paistoi. Näyttelyssä esiteltiin maanrakennus-, ympäristönhoito-, tie- ja talonrakennuskoneita sekä teollisuuden materiaalin käsittelykoneita kaikissa kokoluokissa. Kyseinen näyttely järjestetään joka toinen vuosi, Jämsän FinnMETKO:n vuorotellessa. Kelit olivat vaihtelevat, mutta ihmisiä oli runsaasti alueella ja osastollamme joka päivä. Lukuisia uusia kontakteja luotiin sekä tarjouspyyntöjä vastaanotettiin..

 

Veteraanikoneita oli esillä mahtava määrä ja tuttuun tapaan osalla koneista järjestettiin mielenkiintoisia työnäytöksiä. Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi esittelyn teemana oli suomalainen kaivinkoneiden ja maanrakennuslaitteiden valmistus 1950-luvulta alkaen. Veteraanikoneiden kuvaan on jostain kumman syystä valikoitunut Jussille varsin tutunnäköinen puskukone, CAT D7.

Osastollamme esittelimme:

  • raskaan kaluston varaosia
  • työkoneiden laseja
  • palosammutuslaitteistoja
  • TPMS -renkaiden paineenvalvontajärjestelmää
  • työ- ja huomiovaloja työkoneisiin

Saimme keskiviikko-iltana, 6.9.2018, klo 21:30 tiedon, että ZF-konserniin kuuluvan TRW Automotiven edustus oli myönnetty meille pitkien neuvotteluiden jälkeen. Olisimme halunneet juhlistaa merkittävää, uutta edustustamme näyttävämmin, mutta hyvin rajallisen valmisteluajan johdosta saimme näytille sentään TRW:n valmistaman ohjaustehostimen.
Kävijöitä messuilla oli n. 15 500.

Kiitos vielä kerran osastollamme vierailleille!